Medieproduktion

Medieproduktion

Läromedel

Under årens lopp har medlemmar i relaymedia producerat en hel del läromedel. Främst för Liber förlag. Författandet har ofta skett i samverkan mellan olika medlemmar.

Bo Berggren: Multimedia med Director 8/8,5 Bo Berggren, Thomas Granath och Roland Sandell: Multimedia och Interaktiva miljöer Bo Berggren, Roland Sandell och Thomas Koppfeldt: Virtuella miljöer Anders Carlsson och Thomas Koppfeldt: Bild och retorik i media och Visuell retorik Thomas Granath: Manus och dramaturgi för film.

Det senaste läromedlet är Att arbeta med rörliga bilder och film i skolan. Läromedlet skrevs för Hallstahammars kommun och finns i tryck samt som interaktiv bok. Bo Berggren och Roland Sandell är författare.

Videoproduktion

Inom föreningen finns stor erfarenhet av videoproduktioner. Främst i form av dokumentationer, dokumentärer och uppdragsfilm. Vi kan producera filmer snabbt och med bra bild- och ljudkvalitet. Vi kan även bildspel och ljud. Kontakta: Bo Berggren, Roland Sandell

 

Webb- och webbdesign samt webbteknik

Vi har några inom föreningen som är duktiga på webb- och webbdesign och webbteknik. Kontakta: Gabriella Bosticco, Bo Berggren

 

Fotografer

Föreningen rymmer ett antal bra fotografer med många års erfarenheter av arbete med bilder. Kontakta: Stefan Didon